Zoek
Filters

CAMPER-TRUCK NAVI

Camper- en trucknavigatie van uw groothandel

Witteveen Car Design is dé webshop voor camper- en trucknavigatie. Bestel bij ons als bedrijf kleine of grote oplagen met diverse systemen en profiteer van betaalbare prijzen. Omdat wij een groothandel zijn, kunnen we u een verscheidenheid aan producten leveren. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw bestelling spoedig bij u bezorgd wordt.

Navigatie op maat

In ons assortiment vindt u vrachtwagennavigatie en campernavigatie die volledig aan te passen zijn naar een truck of camper. Uw klanten stellen het systeem in naar de gewenste hoogte, breedte en lengte. Zo zijn onze producten voor een groot aantal voertuigen te gebruiken. Sommige navigatiesystemen zijn voorzien van lifetime maps, anderen behoren tot de portable trucknavigatie en portable campernavigatie.

Uiteenlopend assortiment

Bij ons vindt u onder andere de modellen DNX450TR, NX405EC, Pioneer AVKF, BTC en DABC. Wilt u de prijzen van de artikelen bekijken? Dan dient u eerst een account aan te maken. Ook wanneer u een van onze navigaties wilt bestellen, heeft u een account nodig. Bestel voor 15:00 uur en krijg uw order de volgende werkdag al in huis!

Voor meer informatie over de camper- en trucknavigatie van leverancier Witteveen Car Design kunt u bellen naar 085-8881119. Daarnaast kunt u een mailtje sturen naar info@witteveencardesign.nl.

Toon als
Sorteren op