Zoek
Filters

DASHCAM AUTOSPECIFIEK

Witteveen Car Design: uw dashcam-groothandel

Zoekt u als bedrijf naar een leverancier voor dashcams? Witteveen Car Design is uw dashcam-groothandel met een uitgebreid online assortiment. Bestel bij ons zowel kleine als grote oplagen eenvoudig online en wees te allen tijde verzekerd van een product van kwaliteit.

Carcorders met diverse opties

Binnen ons aanbod aan dashcams vindt u autospecifieke systemen. Onze carcams zijn gemakkelijk te monteren op de dashboards van auto’s, campers en trucks en leggen de verkeerssituatie continu voor uw klanten vast. Het merendeel van de camcorders is voorzien van een Full HD-scherm. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor WiFi-dashcams. De standaard camera’s slaan de video op via een Micro SD-kaart, met de WiFi-variant kunt u het opgenomen beeld eveneens op uw telefoon opslaan.

Geschikt voor vele types

Bij ons vindt u onder meer BMW-dashcams, Audi-dashcams, Mercedes-dashcams, Volkswagen-dashcams, Seat-dashcams en Skoda-dashcams. Deze systemen zijn geschikt voor een verscheidenheid aan klassen en series. Denk maar aan:

  • Mercedes A-, B-, C-, E-, S- en GLA-klasse
  • Audi A1, A3, A4, A5, A6, A7 en A8
  • Volkswagen Golf, Touran, Passat en Polo
  • Seat Ibiza en Leon
  • Skoda Yeti, Suburb, Octavia en Fabia
  • BMW 1-, 3-, 4-, 5-, 7-, X3-, X4-, X5- en X6-serie

Eerst meer weten over de producten van dashcam-groothandel Witteveen Car Design voordat u daadwerkelijk iets bestelt? U bereikt ons door te bellen naar 038-4544341 of door te mailen naar info@witteveencardesign.nl.

Toon als
Sorteren op
Tonen per pagina